Nieuws

Home

     
  Eindelijk is mijn website, na meer dan drie jaar, weer eens up to date. Er is natuurlijk veel nieuw werk, met name keramiek (een nieuwe categorie op de homepage) en textiel (ook een nieuwe categorie). Kijk eens naar de honden die ik tijdens mijn tweede werkperiode in het EKWC heb gemaakt. En naar de serie wandtapijten die in het Audax textiemuseum is ontstaan - ook het onderstaande werk:  
     
 

 
     
  Dit tapijt is gemaakt voor de Customs Gallery (www.customhousestudios.ie) in Westport (Ierland), waar we (Mels en ik) samen met David Lilburn, Mike Byrne (Ierland) en Pierre Bourgault (Canada) gaan exposeren. Het thema van de show is 'Islands' en de opening is op 3 mei. Klik hier voor het persbericht. Welkom!
Verder staat mijn residency in Shigaraki (Japan) op het programma (http://www.sccp.jp/e/) en nog een aantal andere tentoonstellingen en projecten, zoals de zomerexpositie in Land en Beeld (http://www.landenbeeld.nl/) in Asperen en LandArt Diessen (http://www.landartdiessen.nl/), waar ik curator ben. Daarnaast ook de biŽnnale Interart-Kasteel Heeswijk (www.interart.nl), de expo in beeldentuin Ravesteyn (Heenvliet) (www.beeldentuinravesteyn.nl) and there's lots more to come...